Julianaplein 1
9649 BX Muntendam
Telefoon:0598 616 676
Of mail ons

ROUTE

Het hele jaar door zijn er diverse evenementen

Elk jaar worden er grote en kleinere evenmenten in de Menterne georganiseerd, de jaarlijkse tentoonstelling va de PKV, Pluimvee en Konijnen Vereniging en de jaarlijkse Donateurs uitvoeringen van onder andere Shantykoor “de Scheepsjoagers”.

 

Elk jaar verzorgd de Menterne een aantal Brunches. In december is er de Kerstbrunch en op 1e Paasdag de paasbrunch.  Er zijn de jaarlijkse toneel uitvoeringen. Gymnastiek uitvoering van gymnastiek vereniging S.O.S.  Diverse tentoonstellingen, shows en beurzen worden gehouden in de Menterne, o.a. Pluimvee tentoonstelling, tentoonstelling van de NBvP Vrouwen van Nu en Modeshows. Diploma-uitreikingen van o.a. de E.H.B.O.

Het Maatschappelijke Activiteiten Centrum (MAC) organiseert wekelijks vele activiteieten in de Menterne o.a. De Ruilderij, een breigroep, computercafé, taalcafé en meer.


De jaarlijkse Sinterklaasfeest en activiteiten Jeugdwerkgroep Muntendam. Verder biedt de Menterne onderdak aan: Zanggroepen, 55+ en ouderen (sjoelen, zingen, volksdansen, biljarten, kaarten). Computerclubs, Vrouwenbond F.N.V., NBvP Vrouwen van Nu, EHBO, Politieke partijen, de Zonnebloem, Fysiotherapie, Bloedprikken, Logopedie, Peuterspeelzaal en het Leespunt.

Verder is er elke week op dinsdagmiddag een bingomiddag voor jong en oud. Iedereen is daar welkom.