Julianaplein 1
9649 BX Muntendam
Telefoon:0598 616 676
Of mail ons

ROUTE

Zaalverhuur

De Menterne beschikt over allerlei zalen met verschillende capaciteiten, geschikt voor een veelzijdigheid aan activiteiten.
Ook beschikt “de Menterne” over twee sportzalen. Deze zijn in gebruik door de plaatselijke basisscholen en sportverenigingen, o.a. Judo, Basketbal, Voetbal, Volleybal, Gymnastiek, Aerobics, Tafeltennis en Karate. Ruime kleedkamers en doucheruimtes zijn aanwezig. De grote zaal beschikt over een tribune en is ook geschikt voor zaalvoetbal. Voor grotere evenementen zijn deze zalen om te bouwen tot evenementenhal.

Dorpshuis “de Menterne" biedt U ook voor zakelijke bijeenkomsten diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om een korte vergadering van zo'n twee uur of om een dagdurend overleg inclusief lunch, alles is in principe mogelijk. Voor cursussen, vergaderingen en presentaties en andere gelegenheden biedt "de Menterne” u de keuze uit verschillende zalen. Een kleine zaal voor kleine groepjes tot 15 personen, en een grote zaal die d.m.v. een schuifwand te scheiden is in twee gedeeltes, voor informele en formele bijeenkomsten tot wel 250 personen. Hier of bij de bar kunt u ook in een ontspannen sfeer gezellig (na)praten onder het genot van een drankje en /of hapje. Ook kunt u gebruik maken van een podium.