HET HELE JAAR DOOR DIVERSE EVENEMENTEN

Evenementen

Normaliter worden er elk jaar grote en kleinere evenementen in ‘De Menterne’ georganiseerd zoals de jaarlijkse tentoonstelling va de PKV (Pluimvee en Konijnen Vereniging) en de jaarlijkse Donateurs uitvoeringen van onder andere Shantykoor “de Scheepsjoagers”. Het afgelopen anderhalf jaar kon het grootste deel van deze activiteiten in verband met de coronacrisis helaas niet plaatsvinden.

DIVERSITEIT AAN ACTIVITEITEN

Zodra het weer mogelijk is zal ‘De Menterne’ weer tal van activiteiten gaan organiseren waaronder de jaarlijkse kerstbrunch en de paasbrunch op 1e Paasdag. Ook zijn er elk jaar diverse toneeluitvoeringen en natuurlijk de gymnastiek uitvoering van gymnastiek vereniging S.O.S.  Tevens worden er allerlei tentoonstellingen, shows en beurzen gehouden in ‘De Menterne’ waaronder de pluimvee tentoonstelling, tentoonstelling van de NBvP Vrouwen van Nu, modeshows en diploma-uitreikingen van o.a. de E.H.B.O.

Het Maatschappelijke Activiteiten Centrum (MAC) organiseert wekelijks vele activiteiten in ‘De Menterne’ waaronder o.a. de ruilderij, een breigroep, computercafé, taalcafé en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over het MAC ook eens op de website macmiddengroningen.nl

Ook door de Jeugdwerkgroep Muntendam worden verschillende activiteiten zoals de kinderdisco en het jaarlijkse Sinterklaasfeest georganiseerd. Verder biedt ‘De Menterne’ onderdak aan: zanggroepen, 55+ en ouderen (sjoelen, zingen, volksdansen, biljarten, kaarten), computerclubs, de Vrouwenbond F.N.V., NBvP Vrouwen van Nu, EHBO, Politieke partijen, de Zonnebloem, fysiotherapie, bloedprikken, logopedie, de peuterspeelzaal en het Leespunt.

Verder is er elke week op dinsdagmiddag een bingomiddag voor jong en oud. Iedereen is daar welkom.

Update: We beginnen langzamerhand weer met de voorbereidingen van  binnenactiviteiten. Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM. Op onze website en in de agenda hieronder zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

Geen evenementen gevonden!

Voor vragen kunt u bellen met 0598 – 61 66 76 of 06 – 20 05 81 72