HET HELE JAAR DOOR DIVERSE EVENEMENTEN

Evenementen

DIVERSITEIT AAN ACTIVITEITEN

 ‘De Menterne’ organiseert tal van activiteiten waaronder de jaarlijkse kerstbrunch en de paasbrunch op 1e Paasdag. Ook zijn er elk jaar diverse toneeluitvoeringen en natuurlijk de gymnastiek uitvoering van gymnastiek vereniging S.O.S.  Tevens worden er allerlei tentoonstellingen, shows en beurzen gehouden in ‘De Menterne’ waaronder de pluimvee tentoonstelling, tentoonstelling van de NBvP Vrouwen van Nu, modeshows en diploma-uitreikingen van o.a. de E.H.B.O.

Het Maatschappelijke Activiteiten Centrum (MAC) organiseert wekelijks vele activiteiten in ‘De Menterne’ waaronder o.a. de ruilderij, een breigroep, computercafé, taalcafé en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over het MAC ook eens op de website macmiddengroningen.nl

Ook door de Jeugdwerkgroep Muntendam worden verschillende activiteiten zoals de kinderdisco en het jaarlijkse Sinterklaasfeest georganiseerd. Verder biedt ‘De Menterne’ onderdak aan: zanggroepen, 55+ en ouderen (sjoelen, zingen, volksdansen, biljarten, kaarten), computerclubs, de Vrouwenbond F.N.V., NBvP Vrouwen van Nu, EHBO, Politieke partijen, de Zonnebloem, fysiotherapie, bloedprikken, logopedie, de peuterspeelzaal en het Leespunt.

Verder is er elke week op dinsdagmiddag een bingomiddag voor jong en oud. Iedereen is daar welkom.

Geen evenementen gevonden!

Voor vragen kunt u bellen met 0598 – 61 66 76 of 06 – 20 05 81 72