VAN KLEINE TOT GROTE ACTIVITEITEN

Zaalverhuur

Why Choose Us?

Voor groepen van 3 tot 300

MFC ‘De Menterne’ beschikt over meerdere zalen met verschillende capaciteiten, geschikt voor een veelzijdigheid aan activiteiten. De zalen zijn geschikt voor groepen van 3 tot 300 personen. Ook beschikt ‘De Menterne’ over twee sportzalen. Deze zijn in gebruik door de plaatselijke basisscholen en sportverenigingen, o.a. Judo, Basketbal, Voetbal, Volleybal, Gymnastiek, Aerobics, Tafeltennis en Karate. Ruime kleedkamers en doucheruimtes zijn aanwezig. De grote zaal is ook geschikt voor zaalvoetbal. Voor grotere evenementen zijn deze zalen om te bouwen tot evenementenhal.

Ook voor zakelijke doeleinden

Dorpshuis ‘De Menterne’ biedt u ook voor zakelijke bijeenkomsten diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om een korte vergadering van zo’n twee uur of om een dagdurend overleg inclusief lunch, alles is in principe mogelijk. Voor cursussen, vergaderingen en presentaties en andere gelegenheden biedt ‘De Menterne’ u de keuze uit verschillende zalen. Een kleine zaal voor kleine groepjes tot 15 personen, en een grote zaal die d.m.v. een schuifwand in twee gedeelte’s is te scheiden. Tevens kunt u gebruik maken van een podium.En aan de bar kunt u ook in een ontspannen sfeer gezellig (na)praten onder het genot van een drankje en/of hapje.Voor informele en formele bijeenkomsten tot wel 250 personen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

EXTRA FACILITEITEN

Tevens kunt u indien gewenst gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder beamers, Wifi, projectieschermen/witte muren, geluidsinstallaties (boxen en microfoons), mobiele monitors, grote schermen, flipovers en whiteboards. 

Hieronder treft u binnenkort een overzicht van onze zalen.

Voor vragen kunt u bellen met 0598 – 61 66 76 of 06 – 20 05 81 72